Gå til hovedindhold

Boligområde - Serinedalen, Malling

Om denne udstykning

Serinedalen bliver et varieret område med en blanding af villagrunde, rækkehuse og etageboliger samt storparceller udlagt til daginstitution og botilbud.

Serinedalen 1 udbydes til salg for højeste bud over fastsat mindstepris. Tilbudsfrist er udløbet. Tidligere har der på grunden stået et teknikerhus/ informationshus, hvorfor grunden først bliver udbudt nu. Læs mere i udbudsinformationen og øvrige materiale vedr. grunden til højre på siden. 

ØVRIGE GRUNDE ER TIL FRIT SALG I ETAPE 1 OG 2. Nærmere information for den enkelte grund kan ses ved at klikke på link med grundspecifikke informationer. Grundene sælges til den fastsatte pris, der fremgår af den enkelte villagrunds information. 

Det muligt at få en reservation på 14 dage. Mail eller ring for at høre nærmere. Kun en reservation pr. husstand eller firma.

VÆR OBS: Byggeri vil give en dispensation ved byggeansøgning til lokalplanen §9, stk. 2 således, at man kan opføre et hus med sadeltag med en hældning på 25 grader.

På grund nr. 7, 21, 41 og 43 beliggende i etape 1, må der forventes merudgifter i forhold til ekstrafundering - jævnfør §10 - jordbundsforhold/købsaftalen. Der er taget højde herfor i prisfastsættelsen med et nedslag for dårlig jordbund.

OBS: Der skal være lokalafledning af regnvand - WADI - få yderligere information i materialet.   

Lokalplan 1020 er gældende i området. En spændende udstykning på vej med et varieret udbud af boliger. 

VI FORVENTER UDBUD AF 3 ETAPE - SERINETOFTEN MEDIO 2021 MED OVERTAGELSE CA. 1. AUG 2021.